Käyttöehdot

Lue huolellisesti käyttöehdot ennen palvelun tilaamista. Käyttämällä Veljekset Huttunen Oy- verkkosivustoa tai mitä tahansa muuta alustaa sitoudut noudattamaan näitä ehtoja ja tietosuojakäytäntöämme. Jos et hyväksy kaikkia näitä ehtoja, et voi käyttää verkkosivuamme. Verkkosivulla tarkoittaen meidän Veljekset Huttunen Oy -verkkosivua ja ehtojen hyväksyjää eli verkkosivun käyttäjällä tarkoittaen teitä.

Verkkosivuillamme on myynnissä palvelutuotteita, jotka tuotetaan pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa.

Asiakkaan tilattua palvelun verkkokauppamme kautta, Veljekset Huttunen Oy tilaa palvelun suorittamiseen tarvittavat materiaalit ellei toisin sovita. Jos asiakas peruu tilauksensa materiaalitilauksen jälkeen, asiakas sitoutuu maksamaan työn materiaalikulut. Asiakkaan oikeus perua tilaus päättyy viikkoa ennen sovittua remonttiaikaa.

Asiakkaan vastuu tilatessaan on varmistaa, että hänellä on oikeus ja lupa tilata kyseinen palvelu. Veljekset Huttunen Oy ei erikseen varmista asiakkaan oikeutta teettää tilaamiaan töitä.

Tilaamalla palvelun asiakas sitoutuu päästämään Veljekset Huttunen Oy tai sitä edustavan osapuolen tiloihinsa toteuttamaan palvelun. Palvelun tilaus ei peruunnu, jos yhtiön edustaja ei pääse tai häntä ei päästetä suorittamaan työtä. Jos yhtiön edustaja ei pääse asiakkaan tiloihin, sovitaan uusi aika. Ylimääräiset kilometrit ja matka-aika ovat tällöin laskutettavia. (50 € / tunti + 1 € / km). Jos uutta aikaa ei saada sovittua, Veljekset Huttunen Oy pidättää oikeuden laskuttaa kyseisen työn.